torstai 14. elokuuta 2008

Kesällä valmistuneet





Neuloin siskolleni Novitan ohjeella hupparin Samos Lollipopista. Tein hupparia noin kuukauden. Hupussa tein vahingossa liikaa lisäyksiä, ja huppu oli puolet isompi kuin pitäisi. :P Ja eikun purkamaan!! Sain hupun nopeasti valmiiksi, ja kun aikaa jäi vielä ennen synttäreitä, päätin tehdä vielä lapaset talven varalle. :) Lankana lapasissa on Novita Jussi. Siskoni piti lahjasta paljon. :)




Kesällä neuloin itse suunnittelemani palmikkolaukun koululaukuksi Helen-langasta. Laukussa on sisällä vuori, vetoketjullinen sisätasku ja kännykkätasku. Kahvojen sisällä on isän vanhoista farkuista leikatut palat, jotta ne kestäisivät käyttöä.



Nyt keskeneräisenä työnä ovat sukat. Toinen on jo valmistunut, ja tänään aloitin toisen. :)

tiistai 12. elokuuta 2008

Lisää vanhoja töitä

Ja taas lisää vanhoja töitä:



Äitienpäivälahjaksi pitsisukat Nallesta. Sukat olivat minun ensimmäinen pitsineuleeni.



Tein kahdelle kaverille lahjaksi fleecevuorelliset sydänlapaset. Lankana 7 veljestä. Ohje on Elinan neuleblogista. Taas kaverille Isoveljestä lapaset, joissa fleecevuori.

Parin päivän sisällä yritän laitaa uusia töitä, mitkä nyt elokuussa on valmistunut. :)

Aurinkoista loppukesää!!

maanantai 11. elokuuta 2008

Vielä vanhempia töitä


Tässä kaikki työt vuodelta 2007:
Ensimmäinen työni oli pupu. Virkattu pipo, pupu ja mp3-pussi ovat itselleni, sukat ja säärystimet siskolleni. Kaikki on tehty 7 veljeksestä.

Tässä vähän huonompi kuva. Kirjavasta Hip Hop langasta tehty setti: pipo, kaulahuivi ja säärystimet. Sinisestä Helen langasta virkkasin kännykkäpussin ja lompakon. Kaikki lapaset on tehty 7 veljeksestä: raidalliset itselleni tallille, ruutulapaset alunperin itselleni, mutta päätyivätkin äidin käsiin :), ja sydänlapaset fleecevuorineen myös äidille, mutta sisko omi ne. =D

Huomenna esittelen vielä lisää vanhoja töitä, ennen kuin saan uusista töistä kuvia. :)

sunnuntai 10. elokuuta 2008

Vanhoja töitä

Tässä itse suunnittelemani kuvio lapasiin, joista blogin nimikin tulee. :)




Kuvassa ensimmäinen isompi työni, slipoveri pikkuveljelle synttärilahjaksi

huhtikuussa 2008.





Toukokuussa valmistunut Mambosta neulottu poncho itselleni.

Novita Rustika-penaali ja 7 veljeksestä tehty kynäpurkin päällinen.

Moi!

Olen jo jonkin aikaa lukenut toisten neuleblogeja, ja päätin nyt perustaa oman. :) Hurahdin neulomiseen vasta vuosi sitten, vaikka opin neulomaan jo kuusi-vuotiaana. :P Ja innostus sen kuin vain kasvaa...