lauantai 10. tammikuuta 2009

Huppari

Sain pari päivää sitten hupparini valmiiksi. Koulussakin olen ehtinyt käyttää, ja mukavan lämmin on. :) Alareuna vielä kipristää, koska en ole ehtinyt silittää/höyryttää sitä. Hupparia oli mukava neuloa joululomalla (neuloin hupparia n. kaksi ja puoli viikkoa).

Lanka: Isoveli Colori

Puikot: pitkät 5mm

Malli: Novita Talvi 2008, malli 112.

maanantai 5. tammikuuta 2009

Takaisin kotiin!

Lunta oli Lapissa n. 60cm, ja paljon tuli ulkoiltua. Pakkasta oli välillä jopa 25astetta! :) Joululoman alussa aloitin itselleni Novita Talvi 2008- lehdestä hupparin. Malli on siis nro.112. Hupusta puuttuu vielä vähän ja sitten pitää vielä ommella saumat. Laitan kuvan siitä kun se on valmis. :)

Ja sitten joululahjoja:



Neuloin siskolleni keltaisen myssyn. Kuvio on tavallista helmineuletta ja lankana on Novitan Isoveli. Lankaa meni tasan 100g.



Villasukat ovat myös siskolleni, lanka Seiskaveikkaa ja "kuvio" on oma.







Äidilleni neuloin Novitan 7veljestä extrasta baskerin.



Kaikista pidempään neuloin pikkuveljelle kaulahuivia. (Pikkuveli ei suostunut kuvaan malliksi...) Lankana on 7 veljestä ja Jussi. Oli siinäkin urakka tehdä kaulahuivia 4mm puikoilla. :D Huivin pituus on n. 1,5m ja langanpätkiä jouduin päättelemään n.70kpl. :P

Tarkoituksena oli vielä tehdä isälle lahjaksi villasukat, mutta koska en ehtinyt, askartelin hänelle lahjakortin, jolla hän saa sukat minulta. Eli villasukat teen nyt tammikuussa. :)