sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Sukkia, sukkia ja sukkia

Ohhoh, miten nopeasti kesä on mennyt! Nyt on jo syyskuu, ja tuntuu kuin kesäloma olisi alkanut vain vähän aikaa sitten. Heti kun ilmat viilenivät, ovat alkaneet kaikki ihanan muhkeat ja lämpimät neuleet pyörimään päässä ja suuri on halu päästä toteuttamaan niitä. :) mutta ensin pitää neuloa kaikki vanhat suunnitelmat pois alta, jotta uudet langat mahtuisivat lankavarastoon ;)

Kesällä neuloin yhden ja ainoan neulegraffitin Kuninkaanlähteen leirintäalueelle Kankaanpäälle. Graffiti joutui heti rankkasateeseen ja ukkosen sekä salamoiden ympäröimäksi, mutta kesti hyvin ja pysyi ehjänä :)


Kesän aikana neuloin kahdet villasukat, itselleni sekä pikkuveljelle. Lankana on Nalle Four Season -Kesä.

Nyt viime viikkojen sisällä olen neulonut itselleni paljettilapaset Isoveljestä,

kummitädille pitsisukat, lankana 7veljestä
ja siskolle aloitin eilen raita/kirjoneule-sukat kaikista jämälangoista. Mallia otin kuvioon uudesta 7veljestä Linnut-langasta. Aikalailla näyttää samalta :)

4 kommenttia:

Sisko kirjoitti...

Nätti graffiti. Varo vaan, graffaamiseen voi jäädä koukkuun... ;)

Selasin ensin postauksesi kuvat läpi ja tosiaankin tajusin vasta tekstiä lukiessa, että viimeisissä sukissa ei ollutkaan valmiiksi raidoittuva lanka... Täydestä meni. :D

Villakerä kirjoitti...

Kiitti, onneksi varastossa on paljon kaikkia jämälankoja, joiten ei haittaa jos jää koukkuun ;)

Hehe, hämäys onnistui ;D

Villakerä kirjoitti...

*joten

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita neulomuksia sulla täällä! Munkin on pitänyt jo jonkin aikaa väsätä joku hauska neulegraffiti vaan onpa vielä jäänyt tekemättä, kun on muuta neulottavaa ollut aikalailla.